2013. március 4., hétfő

DEPRESSZIÓ - KLIPPREMIER: MEGYEK ELŐRE

Máris Megnézheted a Depresszió új klipjét! A megyek előre című dalhoz Zettisch Tamás készített felvételeket a zenekar eddigi legsikeresebb turnéjának több állomásán. A 60 ezer látogatót vonzó lemezbemutató turné 2012-es koncertjei előtt, alatt és után zajló eseményeket örökíti meg a Vízvlasztó című album harmadik videóklippje.



A Megyek előre Turné 2013, azaz a Depi tavaszi turnéja március 9-én startol egy nagyszabású nyíregyházi bulival, ahol a Tankcsapdával és az Alvin és a mókusokkal lépnek fel. Van azonban egy rossz hír is, a 2009-ben csatlakozott sampleres/vokálos Soda egy ideig nem koncertezhet velük, ugyanis halaszthatatlan műtétje lesz.

"Egy ideig sajnos nem tud velünk tartani a samplerekért és vokálokért felelős Pálffy "SODA" Miklós, ugyanis halaszthatatlan derékműtéten esik át a napokban. A beavatkozást követő lábadozás és utókezelések után, várhatóan április körül csatlakozik majd hozzánk. Sodával teljes egyetértésben úgy döntöttünk, hogy ettől függetlenül nem halasztjuk el a tavaszi turnét, hiszen veletek együtt mi is nagyon várjuk már a bulikat! Mivel 9 éven át négyes felállásban zenéltünk, így is minőségi koncertekre számíthattok tőlünk. Találkozunk tehát a turnén!"

DEPRESSZIÓ - Megyek előre (a 2011-es Vízválasztó albumhoz)




A turnényitó nyíregyházi buli után március 15-én Sopronban, 16-án Székesfehérváron lehet együtt elcsípni a Depresszió-Alvin duót. Egy március 23-i önálló tatabányai buli után április 6-án Dombóváron, 12-én Békéscsabán, 13-án pedig a szolnoki Metal Ligeten a Roaddal játszik a Depresszió. A turnézáró bulira a PeCsa Music Hallban kerül sor április 20-án:

"Régóta nem volt már olyan nagyszabású önálló koncertünk Budapesten, mint amilyen április 20-án lesz! - mondta a frontember Halász Feri. - Brutális hang- és fénytechnikával, valamint extra hosszú műsorral készülünk erre a speciális eseményre, amelynek a hangját rögzítjük is. Fontosnak tartom kiemelni, hogy minden fellépésünket nagyon komolyan vesszük, de egy ekkora koncerten még több lehetőségünk van arra, hogy technikailag és a műsor szempontjából is extra produkciót tudjunk nyújtani.”


További hír a csapattal kapcsolatban, hogy saját márkát mutatnak be a napokban. Depresszió Official Merchandise néven, március 4-től kaphatók a zenekar által tervezett ruházati és egyéb termékek.

(hammerworld.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése